Denne artikkelen handler om

Hvor er dette

Denne fremgangsmåten gjelder kun når installasjonen benytter Documasters IDP.

Åpne nettleseren, gjerne Chrome, og skriv inn URLen til deres Documaster installasjon.

Dette navnet pleier å se omtrent slik ut: firmanavn.documaster.no

Om det er første gangen du skal logge inn, og du har fått brukernavn men ikke passord:

Trykk på "Har du glemt passordet" og skriv inn brukernavnet du har fått av deres administrator. Mange bruker epostadressen, men det kan også være noe annet. Følg så anvisningene for å lage ditt personlige passord.

Om du har fått både brukernavn og passord:

Skriv inn brukernavnet du har fått av deres administrator. Mange bruker epostadressen, men det kan også være noe annet.

Skriv så inn passordet. Vi anbefaler å endre dette tildelte passordet til et personlig passord.

Om du har glemt passordet ditt:

Trykk på "Har du glemt passordet" og følg anvisningene der.

Får du ikke opp siden?

Vanlige feil er:

• Installasjonen har brannmur, og du er ikke innenfor brannmuren (f.eks om du sitter utenfor kontoret på en annen internettoppkobling).
  • Skrivefeil i url, dobbeltsjekk at du har rett skrivemåte, noen selskaper har forkortelser i stedet for hele firmanavnet (f.eks "fm" i stedet for "firmanavn")

Er det vanskelig å få til et passord som systemet godkjenner?
Bruk vanlige ord, gjerne kombinasjoner av ord, med store og små bokstaver, og gjerne et tall eller flere.
Eksempler: Karusell88, BlyantPenn1977, 4002Stavanger, Galdhøpiggen2469 etc.
Enkle passord som Passord123, Pa55word etc som er veldig vanlige vil mest sannsynlig ikke bli godkjente av algoritmen.